• Boven de € 25,- Gratis verzending
  • Verzending binnen 3-5 werkdagen
  • NIEUW! Bij Fleur je haar op: Gift Cards!

Welkom bij Fleur je haar op

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Zoë het gezicht achter Fleur je haar op en ik woon samen met mijn man en dochter van 3,5 in het rustige en mooie Twente. 

Al ruim 10 jaar werk ik met ontzettend veel plezier in het prachtige vak als Allround Hair and make-up Artist en in de theater en opera wereld beter bekend als Kapper/Grimeur. Graag geef ik een kleine omschrijving hierover want het blijft niet bij iemand alleen een beetje mooi maken. Het is veel meer dan dat. 

Bijvoorbeeld als een artiest klaargemaakt wordt om zelfverzekerd het toneel op te gaan maar ook zeker voor een bruid die zich prachtig en zelfverzekerd wilt voelen op de mooiste dag van haar leven.

Ik vind het heel belangrijk dat je, je prettig, rustig en op je gemak voelt in mijn stoel zodat je voorstelling of dag ontspannen kan beginnen. De combinatie van rust, focus, volle aandacht en vakmanschap wat ik geef helpt daar bij.

Het mooie van de combinatie kapsel en make-up is dat het echt een totaalplaatje geeft.

in de theater wereld komen er vaak ook haarwerken/pruiken bij kijken, maar ook geregeld een totale karakterverandering of special effects zoals kaalkoppen plakken.

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk en een kijkje achter de schermen krijgen? Volg mij dan op instagram!

 

Bridal Hair and Make-up by Fleur je haar op

 

Kap en Grime 

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven en toffe tips, leuke info en exclusieve aanbiedingen te ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbief en ontvang een welkoms korting van 15%!

Wees niet bang, ik zal je niet lastig vallen met honderden mails per maand!