Welkom bij Fleur je haar op

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Zoë het gezicht achter Fleur je haar op en ik woon samen met mijn man en twee dochters in het mooie en rustige Twente.

Al ruim 12 jaar werk ik met ontzettend veel plezier in het prachtige vak als Allround Hair and make-up Artist. Zowel in de theater wereld als voor particulieren zoals bruiden. 

Het is zoveel meer dan een kapsel creeën en een mooie make-up maken! Wat ik zo mooi vind is dat ik degene die in mijn stoel zit help om zichzelf klaar te stomen voor het podium, door de juiste make-up en het juiste kapsel zorg ik ervoor dat ze zich beter kunnen inleven in hun rol en zich zelfverzekerder voelen om het toneel op te gaan. Tegelijkertijd is het ook een fijn rustmoment om even op adem te komen en volle aandacht te krijgen. 

In het geval dat ik een bruid in mijn stoel heb geldt eigenlijk hetzelfde alleen ga je dan natuurlijk geen rol spelen maar juist jezelf. Wel ga je ook een soort van podium op want jij bent samen met je partner natuurlijk het middelpunt van de dag. Doordat ik jou een passend kapsel en een stralende make-up geef waarmee ik de mooie punten extra naar voren haal, voel jij je extra zelfverzekerd om de hele dag te stralen in het middelpunt en voor de mooie beelden die worden gemaakt tijdens deze dag.

 

Ik vind het heel belangrijk dat je, je prettig, rustig en op je gemak voelt in mijn stoel zodat je voorstelling of dag ontspannen kan beginnen. De combinatie van rust, focus, volle aandacht en vakmanschap wat ik geef helpt daar bij.

Het mooie van de combinatie kapsel en make-up is dat het echt een totaalplaatje geeft.

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk en een kijkje achter de schermen krijgen? Volg mij dan op instagram!

 

Bridal Hair and Make-up

 

Kap en Grime 

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven en toffe tips, leuke info en exclusieve aanbiedingen te ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbief en ontvang een welkoms korting van 15%!

Wees niet bang, ik zal je niet lastig vallen met honderden mails per maand!