• 3-5 dagen levertijd
  • Gratis verzending vanaf een besteding van €25
  • Nieuw! Natulique haarverzorging

Over Fleur je haar op

 

Hi! Ik ben Zoë en ik woon met mijn man en dochter van 3 in het gemoedelijke Twente. We wonen hier pas sinds mei 2022, hiervoor hebben we altijd in Almere gewoond maar wilde graag deze kant op voor de natuur, rust en gemoedelijkheid, we hebben niet lang hoeven wennen want wat is het fijn hier!

 

Al ruim 10 jaar werk ik als Allround Hair and Make-up Artist in de theater wereld met name voor opdrachtgevers als Nationale Opera en Ballet, de Nederlandse Reisopera, Holland Festival en particulieren zoals bruiden waarvan ik dan het kapsel en de make-up verzorg.

Momenteel heb ik mijn opdrachten op een iets lager pitje staan en werk ik voornamelijk voor de Nederlandse Reisopera en particulieren. Dit omdat ik meer tijd met mijn gezin wil en wat meer vanuit huis bezig wil zijn. Het plan van een webshop zat al enige tijd opgeslagen in mijn achterhoofd tot het juiste moment daar was.

Mijn missie is dat iedereen leuk, mooi en verzorgd haar heeft en dat hoeft heus niet altijd uren van je tijd te kosten. Met unieke haaraccessoires, bruikbare tips and tricks en de juiste natuurlijke verzorgingsproducten heb je in een handomdraai een mooie look!

 

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe producten, tips and tricks en een kijkje achter de schermen?

Volg Fleur je haar op dan ook op social media!