Verzorging

De juiste verzorging is het halve werk!

 

Gun jezelf de meest verzorgde en glanzende lokken door de fantastische natuurlijke haarverzorging van Natulique te gebruiken. Ontwikkeld in het vooruitstrevende Denemarken en in bezit van vele certificaten waardoor het merk aan hoge eisen voldoet. Dit betekend biologische, dierproefvrij, hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en nog veel meer! Lees er alles over op de Natulique haarverzorging pagina, hier kun je ook alle producten bekijken en shoppen!

 

Als je een mooie en verzorgde huid wilt hebben is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Ik ben zelf van mening hoe natuurlijker en puurder een product hoe beter! Laat jezelf stralen door de fijnste shea boter van Holistic Doula of met de pure en natuurlijke producten van Azur natural bodycare.

Maar Azur Natural Bodycare heeft meer te bieden als alleen fijne verzorgingsproducten. Ze maken ook de mooiste toilettassen make-up tasjes, deze worden volledig met de hand gemaakt op het atelier in Groningen en zijn volledig plastic vrij. Hier kun je al je fijne verzorging producten in bewaren of mee op reis nemen en het staat ook geweldig in de badkamer. Daarnaast hebben ze ook heerlijke natuurlijke geurkaarsen welke wederom met de hand worden gemaakt en de heerlijke geuren zijn op basis van natuurlijke essentiële oliën.

 

Veel lees en sop plezier en bij vragen mag je altijd mailen naar: info@fleurjehaarop.nl 

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven en toffe tips, leuke info en exclusieve aanbiedingen te ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbief en ontvang een welkoms korting!

Wees niet bang, ik zal je niet lastig vallen met honderden mails per maand!